Gelpolish Base & Top 15 ml

€ 18,95

excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 dag(en)

Beschrijving

Deze 2 in 1 gel is zowel te gebruiken als basis- en als topgel binnen het Gelpolish systeem.

Deze 2 in 1 gel is zowel te gebruiken als basis- en als topgel binnen het Gelpolish systeem. Daarnaast is deze gel ook op zichzelf te gebruiken als versteviging op natuurlijke nagels met een mooie glans. Ideaal voor mensen die geen kleur mogen dragen, maar toch een lichte versteviging willen.

 

Uitharding.

30 seconden in LED en 2 minuten in UV. Nadat de nagel uit de lamp komt, laat dan de gel dan even afkoelen voordat je de plaklaag verwijderd, dit komt de glans ten goede!.

Hechting.
deze Base & Top Gel hecht goed op ieder type nagel en over ieder type gel en gelpolish product. 

Flexibiliteit.
Base&Top Gel is een flexibele topgel die niet snel barst. Je kan de natuurlijke nagels verstevigen door 2 laagjes aan te brengen, ideaal voor klanten die willen stoppen met kunstnagels als jij het kunstnagelproduct hebt verwijderd. De Base&Top Gel geeft een mooie glans.

UV filter.
Base&Top Gel bevat GEEN UV filter en daardoor is deze top gel minder geschikt in de zomermaanden. Gebruik dan de Soak-off Top Gel met UV filter zodat de lichte kleuren niet verbleken. Werk je veel met donkere kleuren, dan raden we juist de Base&Top Gel aan.

Belangrijk.
Omdat Base&Top Gel in een flesje zit is het belangrijk het flesje regelmatig te schudden of te rollen tussen de handen om de ingrediënten goed met elkaar te vermengen. Als het flesje wat langer staat kunnen de ingrediënten ontmengen waardoor de glans doffer wordt en er soms doffe plekken ontstaan. Ook kan de gel poreuzer worden waardoor deze sneller verkleurd door bijv. kleding met een donkere coating of gebruik van make-up.