Fiber Coat pink

€ 21,50

excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 dag(en)

Beschrijving

Fiber Coat Gel is dé universele gel die de perfecte balans biedt tussen flexibilteit en hardheid door toegevoegde fiberdeeltjes.Fiber Coat Gel is dé universele gel die de perfecte balans biedt tussen flexibilteit en hardheid door toegevoegde fiberdeeltjes. Te gebruiken op bijna iedere soort natuurlijke nagel.   Verkrijgbaar in 5 kleuren:
 • pink,
 • cool cover
 • white
 • extreme white
 • frosted pink

Uitharding.
Fiber Coat Gel hardt uit binnen 90 seconden in een LED lamp en 2 minuten in een UV lamp. 

Hechting:
Fiber Coat Gel hecht heel goed doordat deze redelijk flexibel is. 

Flexibiliteit:
Fiber Coat Gel bevat een kruislinks bindende moleculaire structuur van fiberdeeltjes waardoor de gel steviger voelt tijdens de verwerking en tijdens het dragen. Je kunt hiermee hele dunne nagels maken die ongekend sterk zijn. Fiber Coat Gel vloeit weinig tijdens de verwerking en laat zich heel precies verwerken. Door de kruislinks moleculaire structuur hecht Fiber Coat Gel goed aan de natuurlijke nagel en is deze tot hoogglans te polijsten. 

Belangrijk:
Fiber Coat Gel geeft weinig problemen als je de techniek eenmaal beheerst. Vind je het moeilijk om in 1 keer de juiste bolling te creëren dan kun je ervoor kiezen in lagen te werken in plaats van een druppel te laten vloeien tot de bolling is bereikt. Werk altijd dun langs de nagelriem voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Stappenplan:

 1. Eerst voer je de P.R.E.P behandeling uit, 
 2. Breng Gelpolish Bond aan,
 3. Breng een laag Fiber Coat aan i.p.v. de Gelpolish Base/Top en hardt deze laag uit,
 4. Breng nagel voor nagel deze stap aan: Breng een dunne laag Fiber Coat aan en een hoeveelheid Fiber Coat op de gewenste plaats van de bolling en laat uitvloeien. Hardt de laag uit.
 5. Je kan nu de plaklaag verwijderen en de Fiber Coat strak vijlen met White block of zebra vijl 180 grit.
 6. Ga verder met de Gelpolish Color en werk de nagels af met de Gelpolish Base/Top.