Henna Brows Producten

JELLZ HENNA BROWS tinten bieden het perfecte alternatief voor wenkbrauwverf. Het grote verschil?...Normale wenkbrauwverf kleurt alleen de wenkbrauwharen, Henna kleurt ook de huid mee waardoor er een veel effectiever en langduriger resultaat kan worden verkregen. Ook de vorm van de wenkbrauwen is hierdoor naar wens aan te passen. Tijdelijk heeft de klant dan eindelijk eens haar droom wenkbrauwen en dat onderhoudsvrij voor meerdere weken!.

JELLZ HENNA BROWS biedt 6 kleuren die onderling eventueel gemengd kunnen worden. Het resultaat is van zeer natuurlijk tot het populaire poedervorm tattoo-effect te verkrijgen, in iedere gewenste kleur.

Een Henna behandeling begint met een uitgebreide Voorbereiding;

  1. het scrubben van de wenkbrauwen om dode huidcellen te verwijderen.
  2. een speciale shampoo wordt gebruikt voor het openen van de haarschubben zodat de wenkbrauwharen de henna goed kunnen opnemen.
  3. Een primer voor het grondig ontvetten van de huid....
  4. interesse gewekt??...kom gezellig langs voor en workshop of training. Of bel/what's app ons voor meer info 06-14960096

Om met JELLZ BROW Henna te kunnen werken is het zeer raadzaam om een Workshop Henna of de volledige training Henna Brow Stylist te volgen.