Opleiding Gellak - 2 Daagse Gellak training

€ 390,00
(2 dag(en) = € 390,00)
excl. btw, excl. levering

Beschrijving

Tijdens deze tweedaagse opleiding leer je gellak aanbrengen van A tot Z!

De Gelpolish Opleiding

Lesgeld €150 excl. btw

Startpakket €240 excl. btw

Over de gelpolish opleiding van SKILLS Pro

Tijdens de tweedaagse opleiding gelpolish leer je alles over het zetten van mooie, verzorgde gelpolish nagels. Zo leer je niet alleen hoe je gelpolish aan kunt brengen, maar ook alles over de anatomie van de natuurlijke nagel, hoe je de natuurlijke nagel verstevigt en hoe je een nabehandeling uitvoert. Daarnaast leer je kort hoe je met de marketing van gelnagels omgaat, waardoor je op een efficiënte manier nieuwe klanten werft. De gelpolish opleiding is een goede basis voor iedere startende nagelstylist, maar kan ook worden gevolgd door eigenaren van beautysalons. Gelpolish is een leuke behandeling om het aanbod van een beautysalon mee te verrijken en is bovendien niet meer weg te denken in professionele nagelsalons.

Na het volgen van de opleiding gelpolish weet je alles over het product, de anatomie van de nagel en welke prijzen je mag vragen. Vanuit deze basis kun je meteen een aantal behandelingen aanbieden:

 • Het vaststellen van de juiste behandeling en het geven van advies
 • Het professioneel verbeteren en versterken van natuurlijke nagels en het repareren van gespleten nagels met de gepatenteerde professionele nagelverharder van Magnetic, Seal & Protect
 • Het geven van een gelpolish behandeling en nabehandeling

Tijdens de gelpolish opleiding heb je 1 model nodig die beide dagen mag meekomen naar de les.

Duur: 2 dagdelen van 09.300 tot 13:00 uur incl. koffie/thee pauze

De inhoud van de lessen

Tijdens de lessen van de opleiding gelpolish leer je het volgende:

 • De anatomie en pathalogie van de natuurlijke nagel
 • Uitleg over het werken met gelpolish
 • Tips voor in de salon
 • Het opstellen van de juiste prijs van een gelpolish behandeling
 • Marketing tips
 • Het aanbrengen van gelpolish in de praktijk
 • Het opvullen/nabehandelen van gelpolish
 • Het oplossen van problemen, zoals breuken of scheurtjes

Na het volgen van de tweedaagse gelpolish opleiding mag je jezelf Gelpolish-Styliste noemen en ontvang je een certificaat.

Voor het volgen van de opleiding gelpolish is kennis op het gebied van nagels géén vereiste, omdat de opleiding wordt gestart met een goede basis aan theorie.

Wil jij een allround gelpolish-stylist worden? Dan kun je er voor kiezen om de aanvullende Gelpolish Cursus Level 3 te volgen. Na het volgen van deze cursus kun jij jezelf een allround gelpolish-stylist noemen.


Lesmateriaal voor de opleiding gelpolish
Je ontvangt een compleet pakket om zeker 20-25 behandelingen mee uit te voeren. Het pakket bestaat uit producten van het vooraanstaande nagelmerk Magnetic. Zo leer je werken met de allerbeste producten.

Modellen
Voor gelpolish opleiding heb je één model nodig. Dit model heeft natuurlijke nagels met een minimale lengte van 2 mm aan de vrije top en is geen nagelbijter. Het model moet de 2e opleidingsdag ook mee komen voor het nabehandelen en verstevigen van de eerder gezette gelpolish nagels.

Annulering cursus/workshop
Wanneer je je hebt ingeschreven voor een cursus, houdt dit in dat er een plaatsje voor je wordt vrijgehouden. Het intrekken van een inschrijving moet daarom tenminste 48 uur* voor aanvang van de cursus of opleiding worden ingediend, telefonisch of per e-mail. Bij annulering minder dan 48 uur voor aanvang van de cursus wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht.
Bij onvoldoende inschrijvingen zijn wij genoodzaakt de cursus op te schuiven. Je wordt dan uiteraard z.s.m. ingelicht per telefoon of e-mail.