App

 

Welkom op de website van SKILLS Pro!

nails - lashes - brows

 

Skills is sinds 1997 gevestigd in het centrum van Groningen, sinds kort in een geheel nieuw pand. Een mooie toegankelijke locatie, met eigen parkeergelegenheid, nabij het NS hoofdstation Groningen.

Met veel enthousiastme en gedrevenheid worden er leuke en professionele behandelingen, trainingen & workshops gegeven op het gebied van wimperextensions, lash lift , Henna Brows Wenkbrauwstyling en Gelpolish workshops.

De kracht ligt hem in het feit dat de trainingen privé worden gegeven of in  kleine groepjes van max. 3 cusisten gelijktijdig. Dit maakt dat er altijd alle tijd en aandacht kan worden besteed aan de theorie- en praktijkles. Met 23 jaar ervaring in nagelstyling, het zetten van wimperextensions en het geven van trainingen, wordt er veel waardevolle vakkennis op jou als cursist overgebracht.

Ook nadien kan je altijd terecht met jouw vragen, voor advies of voor verdere (na)scholing. 

In de groothandel en op de webshop vind je alle benodigdheden voor nagelbehandelingen, wimperextensions, lash lift en wenkbrauwbehandelingen. Deze zijn te bestellen via de webshop of op afspraak af te halen op locatie.

 

 

 

 

uv-gelpolish  7-26 

 

 bij SKILLS Pro is het mogelijk de volgende privé trainingen te volgen:

- Wimperextensions ''One by One lashes''

- Volume/Hybride Lashes 

- Lash Lift / Wimper Lifting

- Wenkbrauwstyling - Verven, Epileren, Waxen, Shapen/Modelleren

- Opfristraining voor wimperstylistes, trouble shooting!

- Gelpolish by Magnetic

 

 

Via de webshop vind je alle benodigdheden voor WimperstylingWenkbrauwstyling en Nagelstyling

Je kunt producten laten verzenden, of afhalen in de groothandel.  Vanaf €49 excl. btw GRATIS VERZENDING binnen Nederland.

 

Ben je werkzaam als b.v. schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper, pedicure, masseur, vergroot dan jouw skills door deze behandelingen toe te voegen aan jouw aanbod.                                          

jb_lashes_best_sellers_banner


 

Klassieke weergave
*
Prijzen zonder BTW of leveringskosten